Εθελοντική δράση συγκέντρωσης ειδών Α’ ανάγκης από την ΔΕΕΠ Φθιώτιδας

"Ας προσπαθήσουμε έμπρακτα να ανακουφίσουμε τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, δείχνοντας την κοινωνική μας ευαισθησία και κρατώντας την υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη."

9 Μαρτίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Η έντονη σεισμική δραστηριότητα την περασμένη εβδομάδα με επίκεντρο το Νομό Λάρισας, έπληξε σοβαρά τους Δήμους Τυρνάβου και Ελασσόνας, με αποτέλεσμα σοβαρές καταστροφές να έχουν υποστεί τόσο σε υποδομές, όσο και σε ιδιόκτητες περιουσίες τα χωριά Δαμάσι, Μεσοχώρι, Αμούρι, Μαγούλα και Πραιτώρι.

Για αυτό το λόγο, η ΔΕΕΠ Φθιώτιδας απευθύνει κάλεσμα προς τα μέλη να σταθούν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στήριξης των κατοίκων των παραπάνω περιοχών συγκεντρώνοντας τρόφιμα πρώτης ανάγκης, τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν θεσπιστεί για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας.

Είναι ανάγκη να διατηρήσουμε τη φλόγα του εθελοντισμού αναμμένη και να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται, συγκεντρώνοντας α) εμφιαλωμένα νερά, β) συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας (π.χ. κονσέρβες, χυμούς, γάλα εβαπορέ, κρουασάν, κομπόστες κ.α.), τονίζει η διοικούσα επιτροπή.

Η συγκέντρωση των αγαθών θα γίνεται την Τετάρτη 10 Μαρτίου και  την Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021 στο γραφείο Πλ.Ελευθερίας 3 στην Λαμία, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Οι ώρες παράδοσης θα είναι 11.00πμ μέχρι 14.00μμ Τηλ. επικοινωνίας 6972555497

“Ας προσπαθήσουμε έμπρακτα να ανακουφίσουμε τους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό, δείχνοντας την κοινωνική μας ευαισθησία και κρατώντας την υπόσχεση ότι θα βρισκόμαστε δίπλα σε όποιον έχει πραγματικά ανάγκη.”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024