,

Παναγιώτης Στασινός: “Εμβολιαστικός τουρισμός για τους Λαμιώτες;”

"Αντί να αναγκάζονται συμπολίτες μας να κάνουν «τουρισμό», να «γράφουν» έως 70 χλμ σε όλη τη Φθιώτιδα (Καμ. Βούρλα, Μακρακώμη, Δομοκό, Στυλίδα, Αταλάντη) για την πολυπόθητη θέση για εμβολιασμό μήπως θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν κι άλλες εμβολιαστικές γραμμές μέσα στη Λαμία;"

15 Απριλίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

“Φαίνεται πως ο Εμβολιαστικός Σχεδιασμός για τους Λαμιώτες αντί για την ουσία, τον εμβολιασμό δηλαδή γρήγορα περισσότερων πολιτών, εξυπηρετεί τον «Εμβολιαστικό Τουρισμό» ώστε οι πολίτες να γνωρίσουν καλύτερα όλες τις περιοχές της Φθιώτιδας!”, σημειώνει σε ανάρτησή του ο Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Δήμου Λαμιέων, Παναγιώτης Στασινός.

Όπως τονίζει ο κ. Στασινός, “Σε αυτό το συμπέρασμα μάλλον θα πρέπει να καταλήξουμε αφού συνήθως τα νούμερα και οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια!”.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντιδημάρχου:
“Στη Λαμία λοιπόν από την έναρξη των εμβολιασμών έχουν στηθεί 3 εμβολιαστικές γραμμές που εξυπηρετούν συνολικά περίπου 240 καθημερινά εμβολιασμούς (160 στις δυο εμβολιαστικές γραμμές του Νοσοκομείου Λαμίας και 80 σε αυτή του Κ.Υ. Λαμίας).
Χθες ακούσαμε πως στο Κ.Υ. Μακρακώμης ανοίγει 3η γραμμή και έτσι καθημερινά θα γίνονται 240 εμβολιασμοί ενώ και για το ΚΥ Αταλάντης μαθαίνουμε πως θα ανοίξει 3η εμβολιαστική γραμμή.
Στη Λαμία να θυμίσουμε ζει τουλάχιστον το 50% του πληθυσμού της Φθιώτιδας.
Αντί λοιπόν να αναγκάζονται οι συμπολίτες μας να κάνουν «τουρισμό», να «γράφουν» από 35 έως 70 χιλιόμετρα και να ταλαιπωρούνται σε όλη τη Φθιώτιδα (σε Καμένα Βούρλα, Μακρακώμη, Δομοκό, Στυλίδα, Αμφίκλεια και Αταλάντη) για να βρουν την πολυπόθητη θέση για εμβολιασμό μήπως θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να ανοίξουν και άλλες εμβολιαστικές γραμμές μέσα στη Λαμία;”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024