Τσέφεριν: «Όσοι παίξουν στην ESL δεν θα πάνε στο Μουντιάλ ή το Euro»!

"Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο"

19 Απριλίου 2021

του/της Newsroom

Με κατηγορηματικό τρόπο ο Αλεξάντερ Τσεφέριν ξεκαθάρισε πως όσοι ποδοσφαιριστές λάβουν μέρος στην European Super League δεν θα έχουν δικαίωμα να παίξουν στο Euro και το Μουντιάλ με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους!

Ο πρόεδρος της UEFA έπειτα απ’ όσα είχαν κυκλοφορήσει το βράδυ της Κυριακής στις στιγμές που το ποδόσφαιρο είχε ταρακουνηθεί από την είδηση της ίδρυσης της ESL από 12 μεγάλα κλαμπ της γηραιάς ηπείρου, ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν μια… απειλή, αλλά κάτι που θα αποτελέσει γεγονός!

«Δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Μουντιάλ και το Euro με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους» ανέφερε ο Τσεφέριν, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είμαστε ενωμένοι απέναντι σε αυτή την ανοησία. Η UEFA και ο ποδοσφαιρικός κόσμος εναντιωνόμαστε σε μια κίνηση ντροπιαστική με απώτερο σκοπό το συμφέρον των ομάδων που διακατέχονται από απληστία και τίποτα άλλο»!

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024