, ,

Επίσκεψη στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λιβαδειάς και Θήβας με την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου έκανε η Βουλευτής Γιώτα Πούλου

Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, πύραρχο κ. Ι. Ζαμάνη, και τους Διοικητές της Π.Υ. Λιβαδειάς και Θήβας, αντιπύραρχο κ. Κ. Πούλο και επιπυραγό κ. Γρ. Τσοκανά. Ενημερώθηκα για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, την κατάσταση της υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και τις ελλείψεις προσωπικού για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.  Η κλιματική αλλαγή, που […]

18 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Συναντήθηκα σήμερα με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βοιωτίας, πύραρχο κ. Ι. Ζαμάνη, και τους Διοικητές της Π.Υ. Λιβαδειάς και Θήβας, αντιπύραρχο κ. Κ. Πούλο και επιπυραγό κ. Γρ. Τσοκανά.

Ενημερώθηκα για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα, την κατάσταση της υλικοτεχνικής υποδομής, καθώς και τις ελλείψεις προσωπικού για την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο. 

Η κλιματική αλλαγή, που δημιουργεί έκτακτα και ακραία καιρικά φαινόμενα, απαιτεί την έγκαιρη προετοιμασία των υπηρεσιών, αλλά και την ευαισθητοποίηση και υπεύθυνη στάση όλων μας.

 

Δεσμεύτηκα να αναδείξω το θέμα της πρόσληψης προσωπικού, δήλωσα τη συμπαράστασή μου και ευχήθηκα δύναμη και καλή επιτυχία στην αποστολή τους.  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ