,

Επίσκεψη της Γιώτας Πούλου στα Βάγια Βοιωτίας

Ηβουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώτα Πούλου, επισκέφτηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θήβας τα Βάγια. Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν για να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους και να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα προβλήματά τους. Στην ανακοίνωσή της η κα Πούλου αναφέρει: ΄΄Συζητήσαμε με τους καταστηματάρχες την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική […]

13 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Ηβουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Γιώτα Πούλου, επισκέφτηκε σήμερα με αντιπροσωπεία της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Θήβας τα Βάγια.
Ο σκοπός της επίσκεψης ήταν για να επικοινωνήσουν με τους κατοίκους και να ενημερωθούν για τα ιδιαίτερα προβλήματά τους.

Στην ανακοίνωσή της η κα Πούλου αναφέρει:

΄΄Συζητήσαμε με τους καταστηματάρχες την κατάσταση που επικρατεί στην τοπική αγορά, τις πενιχρές ενισχύσεις και τις δυσκολίες επιβίωσής τους την επόμενη μέρα της πανδημίας.

Ενημερώσαμε επίσης για τα απάνθρωπα σχέδια της εργασιακής απορρύθμισης και της κατάργησης των εργασιακών δικαιωμάτων που απεργάστηκε η κυβέρνηση, τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τους προσκαλέσαμε να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που συνδιοργανώνουν οι Νομαρχιακές Επιτροπές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Βοιωτίας και Φωκίδας με θέμα: «Νεοφιλελεύθερες εμμονές στην Εργασία και στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, σε έναν κόσμο που αλλάζει», την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021.

Καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν την τοπική αγορά και να αντισταθούν στις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.΄΄

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ