Επιστολή Χειμάρα για ωράριο λειτουργίας και μουσική στην εστίαση

Kαι έξι ακόμη Βουλευτών της ΝΔ

4 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Αυλαία χτες για την εστίαση, με τους επιχειρηματίες και τους εργαζομένους να υποδέχονται ξανά τους πολίτες στα καταστήματά τους με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Με επιστολή τους προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, ο Θέμης Χειμάρας με έξι ακόμη Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν την άρση της απαγόρευσης της μουσικής, καθώς και την επέκταση του ωραρίου λειτουργίας.

Την επιστολή υπογράφουν οι Βουλευτές Θέμης Χειμάρας (Φθιώτιδας),  Ανδρέας Κατσανιώτης (Αχαΐας), Κωνσταντίνος Κυρανάκης (Β’ Αθηνών), Χριστόφορος Μπουτσικάκης (Α’ Πειραιώς & Νήσων), Χρήστος Δερμετζόπουλος (Έβρου), Ιωάννης Μελάς (Α’ Πειραιώς & Νήσων) και Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας).

Όπως αναφέρει ο Θέμης Χειμάρας σε ανάρτηση του: «Καλές δουλειές!

Σήμερα, οι επιχειρήσεις εστίασης άνοιξαν ξανά τις πόρτες τους!

Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι, σωστά προετοιμασμένοι, μας υποδέχονται με χαρά και όρεξη να μας περιποιηθούν, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

 Η αλήθεια είναι πως, ο χρονικός περιορισμός της λειτουργίας έως τις 22.45 και η απαγόρευση της μουσικής προκαλούν λειτουργικά προβλήματα στα καταστήματα εστίασης, ενώ εγκυμονούν και σοβαρούς κινδύνους συνωστισμού σε δημόσιους αλλά και ιδιωτικούς χώρους.

Γι’ αυτό με κοινή επιστολή μας προς τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά,

με τους συναδέλφους βουλευτές ΝΔ Α. Κατσανιώτη, Κ. Κυρανάκη, Χρ. Μπουτσικάκη, Χ. Δερμετζόπουλο, Γ. Μελά και Χ. Μπουκώρο,  ζητάμε:

– την επέκταση του ωραρίου τουλάχιστον έως τις 12 τα μεσάνυχτα και

– την άρση απαγόρευσης της μουσικής».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024