,

Γιώργος Μουλκιώτης: Αντί μονίμων επιλέγουν απόστρατους στην ΕΑΒ

«Αντί μόνιμων προσλήψεων, η Κυβέρνηση επιλέγει την πρόσληψη για παραγωγική διαδικασία, στο πρόγραμμα συντήρησης C-130 στην ΕΑΒ, απόστρατους της Πολεμικής Αεροπορίας»  Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έφερε στη Βουλή τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας. Με την παρέμβασή […]

12 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

«Αντί μόνιμων προσλήψεων, η Κυβέρνηση επιλέγει την πρόσληψη για παραγωγική διαδικασία, στο πρόγραμμα συντήρησης C-130 στην ΕΑΒ, απόστρατους της Πολεμικής Αεροπορίας» 

Ο βουλευτής Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, έφερε στη Βουλή τα αιτήματα του Σωματείου Εργαζομένων Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας.

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής συντάσσεται με τα ζητήματα που τίθενται από το Σωματείο  Εργαζομένων Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, εκφράζοντας  την έντονη αντίθεσή του σχετικά με την απόφαση πρόσληψης για παραγωγική διαδικασία ως και  στο πρόγραμμα συντήρησης C-130 στην ΕΑΒ, απόστρατων της Πολεμικής Αεροπορίας. Και μάλιστα αυτό συμβαίνει κάτω από την μέριμνα ιδιωτικής εταιρείας, με μηνιαίες αποδοχές πολλαπλάσιες του προσωπικού της Ε.Α.Β., παρόλο που είναι γνωστό ότι η βαριά συντήρηση Αεροσκαφών γίνεται  μόνο στην Ε.Α.Β..

Τέλος, τίθεται το ζήτημα της αναγκαιότητας μονιμοποίησης των συμβασιούχων στην Ε.Α.Β., και πρόσληψης μόνιμου προσωπικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024