,

Η Π.Ε. Βοιωτίας θρηνεί για την απώλεια του π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους

Η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, μέσω του προσωπικού της Facebook, αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του π. Χατζηχαραλάμπους. «H Π.Ε. Βοιωτίας θρηνεί για την απώλεια του π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους, του χαρισματικού ιερέα και εκπαιδευτικού, που μεταφυτεύτηκε στον τόπο μας και άφησε το αποτύπωμά του στον ιστορικό Ορχομενό, ταυτισμένος με το προσκύνημα της […]

5 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Η Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, μέσω του προσωπικού της Facebook, αναφέρθηκε στον ξαφνικό θάνατο του π. Χατζηχαραλάμπους.

«H Π.Ε. Βοιωτίας θρηνεί για την απώλεια του π. Χαράλαμπου Χατζηχαραλάμπους, του χαρισματικού ιερέα και εκπαιδευτικού, που μεταφυτεύτηκε στον τόπο μας και άφησε το αποτύπωμά του στον ιστορικό Ορχομενό, ταυτισμένος με το προσκύνημα της Παναγίας η Σκριπού.

Προσωπικά, θα θυμάμαι πάντα την ημέρα που τον ξαναεπισκεφθήκαμε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων και τ. Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη, τον Σεπτέμβριο του 2019, προκειμένου να τον ευχαριστήσουμε για την πολύπλευρη συνεργασία μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις ευχές του, τον τρόπο που μου έσφιξε το χέρι… Καλό Παράδεισο αγαπημένε μας π. Χαράλαμπε.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ