Αγανακτισμένος ο πρόεδρος της Κοινότητας Λαμιέων, Δημήτρης Συλεούνης, σε ανάρτησή του, θίγει το θέμα της συμπεριφοράς κάποιων συμπολιτών μας να μη σέβονται την πόλη και τις προσπάθειες που γίνονται για να παραμείνει όμορφη και καθαρή.
Συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Λουκά, είχαν γίνει εργασίες καλλωπισμού και βαψίματος των τοιχείων και μετά από 2 μέρες ασυνείδητοι έγραψαν συνθήματα με σπρέι.

Όπως τονίζει ο κ. Συλεούνης: «Μετά την ακατανόητη αυτή συμπεριφορά κάποιων συμπολιτών μας εμείς τα βάψαμε ξανά.»
Και συνεχίζει: “Η ελεύθερη διακίνηση ιδεών αποτελεί τη βάση της Δημοκρατίας.
Η καταστροφή όμως και η έκφραση κάθε άποψης, κατά των απλών ανθρώπων που απαιτούν να ζουν σε μια όμορφη και καθαρή πόλη (θέλουμε να πιστεύουμε ότι ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ το ίδιο απαιτείτε), δεν έχουν καμία σχέση με τα πιστεύω και τις αντιλήψεις σας.
Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την πόλη μας και τους κατοίκους της.
“Είναι και δική σας πόλη.”
Δυστυχώς η ίδια συμπεριφορά έγινε και στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο (καράβι)

