Συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας την Τετάρτη

Με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη, ενώ θα συζητηθεί και το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο

7 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Η έκτη τακτική συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021 στις 10:00 πμ, με τηλεδιάσκεψη.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

– Συζήτηση για το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων για τις λαϊκές αγορές και το υπαίθριο εμπόριο.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  1. Έγκριση 5ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2021, με εισηγητή τον περιφερειάρχη, Φάνη Σπανό.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

  1. 5η Τροποποίηση Προϋπολογισμού Οικονομικού έτους 2021, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Άρη Τασιό.
  2. Έγκριση αναμορφωμένου Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (ΟΠΔ) οικονομικού έτους 2021, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Άρη Τασιό.
  3. Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης του Προϋπολογισμού της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έως το Δ’ τρίμηνο 2020, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Άρη Τασιό.
  4. Κατάρτιση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2022-2025 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας, Άρη Τασιό.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ

  1. Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων 2021-2025. με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος, Ηλία Κυρμανίδη.

Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της ΠΣτΕ στο YouTube.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024