Την στήριξη του κ. Γ.Μουλκιώτη έχουν οι εργαζόμενοι της Unilever

Ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο εργαζομένων και τους απεργούς εργαζόμενους στην εταιρία Unilever Logistics, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021. Το Σωματείο των εργαζομένων στην εταιρεία ενημέρωσε τον βουλευτή για την υφιστάμενη δυσάρεστη εξέλιξη που οδήγησε στην απόφαση για […]

21 Μαΐου 2021

του/της Newsroom

Ο Βουλευτής του νομού Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, πραγματοποίησε συνάντηση με το Σωματείο εργαζομένων και τους απεργούς εργαζόμενους στην εταιρία Unilever Logistics, την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021.

Το Σωματείο των εργαζομένων στην εταιρεία ενημέρωσε τον βουλευτή για την υφιστάμενη δυσάρεστη εξέλιξη που οδήγησε στην απόφαση για επαναλαμβανόμενες δίωρες στάσεις εργασίας σε κάθε βάρδια, ως αντίδραση στην απόφαση της Διοίκησης της εταιρίας να απολύσει δύο εργαζόμενους με 35 χρόνια εμπειρίας στην εταιρία και λίγο πριν την συνταξιοδότησή τους. Κατήγγειλε επίσης την εταιρεία ότι προχωρά σε απολύσεις, τη στιγμή που παρουσιάζει σημαντική αύξηση της παραγωγικής της διαδικασίας και κατ’ επέκταση των κερδών της. Τέλος, τόνισε την απαράδεκτη και ανυπόστατη ενέργεια της διεύθυνσης της εταιρίας να μην επιτρέψει στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θήβας να παραβρεθεί στην Γενική Συνέλευση του Σωματείου εργαζομένων στην εταιρία, στην οποία έχει προσκληθεί, την Τετάρτη 12/5/2021.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που αντιδρούν στις απολύσεις συναδέλφων τους από τη Διοίκηση της εταιρείας και τους ενημέρωσε για την πρόσφατη σχετική κοινοβουλευτική παρέμβαση του.

Το Κίνημα Αλλαγής στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην Unilever Logistics για εργασία με αξιοπρεπείς όρους και αμοιβές και καταγγέλλει κάθε μορφή παρεμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024