Ευχαριστήριο μήνυμα του κ. Σαγιάννη προς τον Βουλευτή Α. Κουτσούμπα και τον Δήμαρχο Λεβαδέων

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια , αίτημα υλοποίησης και συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με την αρμόδια Υπουργό ,  εγκρίθηκε η λειτουργιά Τάξεων Λυκείου για το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς. Ο κύριος Σαγιάννης ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον κ. Ταγκαλέγκα και τον Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα.   ”Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, μετά από υπομονή και […]

10 Ιουνίου 2021

του/της Newsroom

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια , αίτημα υλοποίησης και συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με την αρμόδια Υπουργό ,  εγκρίθηκε η λειτουργιά Τάξεων Λυκείου για το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς.

Ο κύριος Σαγιάννης ευχαρίστησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τον κ. Ταγκαλέγκα και τον Βουλευτή Ανδρέα Κουτσούμπα.

 

”Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες, μετά από υπομονή και επιμονή, η ισχύς εν τη ενώσει αποδίδει καρπούς. Το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς, εκτός του ότι εμπλουτίζεται με νέες τάξεις, studio και με επιπλέον χώρο προαυλίου για αθλητικές δραστηριότητες, είναι γεγονός πως θα έχει πλέον και λυκειακες τάξεις αφού ήρθε και επίσημα η έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για τη λειτουργία τους.
Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για άλλους το Μουσικό Σχολείο στον Άγιο Γεώργιο, όχι μόνο δεν κλείνει, αλλά αντίθετα εμπλουτίζεται και γίνεται πλήρως λειτουργικό. Ευχαριστώ τον Δήμαρχο John Tagalegas , Ευχαριστώ τον βουλευτή Κύριο Ανδρέας Κουτσούμπας , καθώς και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για όλες τις ενέργειες τους και την επιτυχή έκβαση τους.”

                  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024