Final Four Ποδοσφαίρου Σάλας στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Β’ Ανδρών της Futsal League

16 Ιουνίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με την Π.Ε. Ευρυτανίας και την Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας διοργάνωσαν το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 το Final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της Β’ Ανδρών της Futsal League στο γήπεδο μπάσκετ του Αθλητικού Κέντρου Καρπενησίου.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι ημιτελικοί στους οποίους αγωνίστηκαν οι Πήγασος Αγ. Παρασκευής ενάντια στο Α.Ε. Ψυχικού με νικητή στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής και οι Αναγέννηση Θρακομακεδόνων ενάντια στο  Καρπενήσι με νικητή την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε αρχικά ο μικρός τελικός ανάμεσα στο Α.Ε. Ψυχικό και το Καρπενήσι με νικητή το Ψυχικό ενώ στο τελικό που ακολούθησε νικητής του Final Four αναδείχθηκε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής. Η δική μας ομάδα υποχώρησε στην τέταρτη θέση.

“Πολλά συγχαρητήρια στον νικητή αλλά και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four! Οι εντυπώσεις και οι ευχαριστίες της Πανελλήνιας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας για τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το Καρπενήσι αποτελεί αθλητικό προορισμό!” δηλώνει ο Δήμος Καρπενησίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024