ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Συνέλαβαν έναν στην Ιτέα Φωκίδας, για απόπειρα κλοπής από σπίτι

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του

18 Ιουλίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του

Συνελήφθη ένας άνδρας σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στην Ιτέα Φωκίδας, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Άμφισσας – Δελφών, για απόπειρα κλοπής από σπίτι της περιοχής.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται για να συλληφθούν δύο ακόμη ημεδαποί συνεργοί του.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιτέας.

Εξιχνιάσθηκε κλοπή από σπίτι ηλικιωμένης, σε περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας   

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από σπίτι ηλικιωμένης, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες στις 29 Απριλίου, σε περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία, ενώ διερευνώνται τα στοιχεία τα υτότητας δύο ακόμη συνεργών του (ενός άνδρα και μίας γυναίκας).

Όπως αποκαλύφθηκε αυτοίεισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα στο σπίτι της ηλικιωμένης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν ένα χρυσό σταυρό και το πορτοφόλι της παθούσας, που περιείχε χρηματικό ποσό.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά σε περιοχή της Λίμνης Ευβοίας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες 17-07-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες σε ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λίμνης, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό κυτίο, το οποίο περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης.

Συνελήφθη για ναρκωτικά σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης

Συνελήφθη άνδρας, χθες 17-07-2021 το απόγευμα σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ηρωίνης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός, σήμερα 18-07-2021 τις πρώτες πρωινές ώρες στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024