#  #

Στο 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αυλίδας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φάρου Αυλίδας

12 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Στον τελικό του 1ου τουρνουά μπάσκετ 3on3 Αυλίδας, που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φάρου Αυλίδας, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλκιδέων και του Γ.Σ. Αυλίδας, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, στο ανακατασκευασμένο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στον Φάρο Αυλίδας, παρευρέθηκε η Δήμαρχος Χαλκιδέων, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αυλίδας Λευτέρη Λειβαδίτη και την Πρόεδρο του Φάρου Αυλίδας Μαρία Βάθη.

Η Δήμαρχος έκανε την απονομή του κυπέλλου των εν ενεργεία παικτών στη νικήτρια ομάδα «Φάρος 10», καθώς και την απονομή των μεταλλίων στους δευτεραθλητές «Τριποντέλες».

«Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε στο 1ο αυτό Τουρνουά, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος με την υποστήριξη του Γ.Σ. Αυλίδας, στο γήπεδο που, όπως είχαμε δεσμευτεί, ανακατασκευάστηκε, δίνοντας ξανά αθλητική ζωή για μικρούς και μεγάλους στην ιστορική έδρα του Γ.Σ. Αυλίδας. Με εκτέλεση έργων και ανακατασκευές σε ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ σε όλο τον Δήμο Χαλκιδέων, με τη συνεργασία αιρετών, συλλόγων, αθλητών και κατοίκων κάθε περιοχής, στόχος είναι σε κάθε γειτονιά, κάθε παιδί να έχει τον δικό του χώρο για παιχνίδι, άθληση και ψυχαγωγία.», ανέφερε στον σύντομο χαιρετισμό της η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024