Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κ. Πούλου για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έγινε στην Αλίαρτο

7 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Η Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο, τονίζει πως λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αυτοπροσώπως, όμως παραβρέθηκε ο συνεργάτης της κ. Πούλου, κ. Χ. Δημητρίου. Η κ. Πούλου αναφέρει πως «Το κλείσιμο του μοναδικού πλέον τραπεζικού υποκαταστήματος που λειτουργεί στον Δήμο, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα εξυπηρέτησης στους κατοίκους και φορείς, οι οποίοι θα αναγκάζονται να μετακινούνται στη Λιβαδειά ή στη Θήβα.» 

Ακόμη, η Βουλευτής κατέθεσε την απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ως Αναφορά στη Βουλή των Ελλήνων, ζητώντας παράλληλα την άμεση παρέμβαση του Υπ. Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, και το Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Γεωργιάδη, για την αποτροπή του κλεισίματος της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε η κ. Πούλου: 

«Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στη Βουλή, δεν ήταν δυνατόν να παραβρεθώ αυτοπροσώπως (παραβρέθηκε ο συνεργάτης μου Χ. Δημητρίου), στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς, στην Αλίαρτο, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, ο Εμπορικός Σύλλογος, επαγγελματίες και Σωματεία της περιοχής. 

Το κλείσιμο του μοναδικού πλέον τραπεζικού υποκαταστήματος που λειτουργεί στον Δήμο, δημιουργεί μεγάλα προβλήματα εξυπηρέτησης στους κατοίκους και φορείς, οι οποίοι θα αναγκάζονται να μετακινούνται στη Λιβαδειά ή στη Θήβα. 

Κατέθεσα ως αναφορά στη Βουλή, την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων και ζήτησα από τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης να ενεργήσουν άμεσα ώστε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Πειραιώς, που εξυπηρετεί 11.000 πολίτες. 

Οι συγκεντρωμένοι απέκλεισαν συμβολικά τον δρόμο και απαίτησαν να ανακληθεί αυτή η ‘’εξοργιστική και απαράδεκτη’’ απόφαση, όπως την χαρακτήρισε ο Δήμαρχος κ. Ντασιώτης». 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024