Τόκιο: Πέμπτη η Καραχάλιου, ενδέκατος ο Κοκκαλάνης

H Bασιλεία Καραχάλιου είναι 5η στην κατηγορία Laser Radial και ο Βύρων Κοκαλάνης 11ος στα RSX στο άθλημα της ιστιοπλοΐα

25 Ιουλίου 2021

του/της Newsroom

Στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης μετά την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ιστιοδρομιών βρίσκεται η Βασιλεία Καραχάλιου στην κατηγορία Laser Radial Γυναικών, στην Καμακούρα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Ελληνίδα αθλήτρια μετά την δεύτερη θέση στην πρώτη ιστιοδρομία, κατετάγη 19η στη δεύτερη αλλά διατηρείται ψηλά στην κατάταξη με 21 βαθμούς ποινής, αφού όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους.

Προηγείται η Γερμανίδα Σβένια Βέγκερ με έξι β/π η οποία ήταν πρώτη στη δεύτερη ιστιοδρομία.

Τη δέκατη θέση κατέλαβε ο Βύρωνας Κοκκαλάνης, στην τρίτη ιστιοδρομία των RS:X στην Ενοσίμα, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα ιστιοπλοϊας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας, ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην ενδέκατη θέση της γενικής κατάταξης με 18 βαθμούς ποινής (όλοι οι ιστιοπλόοι αφαιρούν τη χειρότερη ως τώρα κούρσα τους).

Νικητής της τρίτης ιστιοδρομίας αναδείχθηκε ο Ολλανδός Κίραν Μπάντλοε, ενώ στη γενική κατάταξη προηγείται ο νικητής των δύο πρώτων ιστιοδρομιών, ο Ελβετός Ματέο Σανζ Λανζ, ακολουθούμενος από τον Ισπανό Ανχελ Γκράντα.

Πηγή: fosonline.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024