Β. Φεύγας: Να ακούσουμε τους γιατρούς και όχι τους τσαρλατάνους του διαδικτύου!

Αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, ο κ. Φεύγας τόνισε ότι δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση...

30 Αυγούστου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κάλεσμα στους πολίτες να αφήσουν στην άκρη τις προτροπές των τσαρλατάνων του διαδικτύου και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους για το εμβόλιο, απηύθυνε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι 100,3, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας υποστήριξε πως οι υποδείξεις της επιστημονικής κοινότητας παγκοσμίως θα πρέπει να αποτελέσουν την πυξίδα που πρέπει να ακολουθήσουμε προκειμένου να ξεπεράσουμε αλώβητοι και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την πανδημία. Παράλληλα εξέφρασε για άλλη μια φορά την αισιοδοξία του για το ότι εν τέλει, μέσα στο φθινόπωρο, η χώρα μας, με την βοήθεια των πολιτών, θα καταφέρει να χτίσει το απαραίτητο τείχος ανοσίας που θα μας προστατέψει ενόψει του δύσκολου χειμώνα.

Αναφορικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολίου, ο κ. Φεύγας τόνισε ότι δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, εκτίμησε όμως ότι όσες ομάδες έρχονται σε συχνή επαφή με πολύ κόσμο, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι η προστασία του κοινωνικού συνόλου είναι πάνω απ’ όλους και όλα και θα πρέπει να εμβολιαστούν.

Τέλος, για το ζήτημα των πυρκαγιών που ταλαιπώρησε την πατρίδα μας όλο το καλοκαίρι, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας είπε πως λάθη υπήρξαν και οι ευθύνες θα ερευνηθούν. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ήταν άμεση η αντιμετώπιση από την Πολιτεία, των πρώτων αναγκών που αντιμετώπισαν οι πληγέντες και πως με την επιτροπή ανασυγκρότησης που συστάθηκε για την Εύβοια υπό την προεδρία του κ. Μπένου, οι πληγές θα επουλωθούν γρήγορα. Ακόμα, τόνισε ότι το εν εξελίξει πρόγραμμα αναδασώσεων, θα ενισχυθεί περαιτέρω με κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης με προτεραιότητα τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Ιουλίου 2024
23 Ιουλίου 2024