Δωρεά εξειδικευμένων οχημάτων για την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος

Από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος

23 Αυγούστου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), ομόφωνα ενέκρινε τη δωρεά εξειδικευμένων οχημάτων για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Πυροσβεστικής, βάσει των αναγκών της.

Όπως γνωστοποιήθηκε με σημερινή ανακοίνωση της ένωσης, την αμέσως επόμενη περίοδο θα οριστικοποιηθεί το είδος και ο αριθμός των εξειδικευμένων οχημάτων και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται με την ανακοίνωση ότι οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εκτός από την άμεση ανταπόκριση σε αυτήν την κινητοποίηση της ΕΑΕΕ, αναλαμβάνουν παράλληλα σημαντικές δικές τους πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση, δηλώνοντας για άλλη μια φορά την ετοιμότητα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς να συμβάλει στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως είναι αυτή που βιώνει η χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα, οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις προχωρούν με απλοποιημένες διαδικασίες «fast track» στην άμεση καταγραφή και αξιολόγηση των ζημιών, καθώς και την καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024