Η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία δίπλα στους πυρόπληκτους

Το ΔΣ προσφέρει το ποσό των 3.000 ευρώ

12 Αυγούστου 2021

του/της Newsroom

Tο ποσό των 3.000 ευρώ για την ενίσχυση των πυρόπληκτων προσφέρει το ΔΣ της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας (ΕΟΟ). Το ποσό θα κατατεθεί σε λογαριασμό τραπέζης, που άνοιξε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για τη στήριξη των πυρόπληκτων και των οικόσιτων ζώων που έμειναν χωρίς στέγη.
«Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους πληγέντες των πυρκαγιών που περνούν δύσκολες ώρες και θα είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που βίωσαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή». δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΟ Αθανάσιος Δεβλιώτης και πρόσθεσε ότι «είναι ευθύνη όλων μας να βοηθήσουμε τους πυρόπληκτους, ενώ η πολιτεία οφείλει να θεσπίσει ένα πλαίσιο προστασίας του περιβάλλοντος και να προχωρήσει άμεσα σε μέτρα για τη θωράκιση της χώρας από την κλιματική αλλαγή».
Παράλληλα το ΔΣ της ΕΟΟ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου, που διακρίθηκε για την επιχειρηματική και επιμελητηριακή του δράση σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Η ΕΟΟ θα καταθέσει στη μνήμη του το ποσό των 300 ευρώ στην «Κιβωτό του Κόσμου».

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024