Η πρόκληση για κράτος, τράπεζες, ασφαλιστικές

– Πρόκληση για το κράτος η ταχεία ανταπόκριση στις ανάγκες των πυρόπληκτων, πρόκληση όμως και για τράπεζες-ασφαλιστικές εταιρίες. – Ήδη, οι τράπεζες καλούν τους πυρόπληκτους για διευκολύνσεις και συνεννοήσεις, ωστόσο είναι προφανές ότι απλές αναστολές πληρωμών δεν αρκούν για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που καταστράφηκαν ολοσχερώς. – Από την πλευρά τους, οι ασφαλιστικές εταιρίες διαβεβαιώνουν ότι […]

11 Αυγούστου 2021

του/της Newsroom

– Πρόκληση για το κράτος η ταχεία ανταπόκριση στις ανάγκες των πυρόπληκτων, πρόκληση όμως και για τράπεζες-ασφαλιστικές εταιρίες.

– Ήδη, οι τράπεζες καλούν τους πυρόπληκτους για διευκολύνσεις και συνεννοήσεις, ωστόσο είναι προφανές ότι απλές αναστολές πληρωμών δεν αρκούν για επιχειρήσεις και νοικοκυριά, που καταστράφηκαν ολοσχερώς.

– Από την πλευρά τους, οι ασφαλιστικές εταιρίες διαβεβαιώνουν ότι θα ανταποκριθούν στην ανάγκη άμεσης καταγραφής των ζημιών και καταβολής αποζημιώσεων, ενεργοποιώντας ειδικούς μηχανισμούς επικοινωνίας με τους πυρόπληκτους, διαδικασιών fast track αλλά και προκαταβολών για τις πρώτες ανάγκες….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ