Ναυάγιο στη Μήλο – Μέλη της οικογένειας του βουλευτή της ΝΔ, Γ. Βαγιωνά, στη θαλαμηγό

Η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, Γιώργου Βαγιωνά, και ο σύζυγός της επέβαιναν

12 Αυγούστου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μεταξύ των 18 ατόμων που επέβαιναν στη θαλαμηγό που βυθίστηκε στη Μήλο επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, η κόρη και ο γαμπρός βουλευτή της ΝΔ

Η κόρη του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στη Χαλκιδική, Γιώργου Βαγιωνά, και ο σύζυγός της επέβαιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, στη θαλαμηγό που βυθίστηκε σήμερα το πρωί στη Μήλο.

Το ναυάγιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, 16 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Μήλου. Συνολικά, επέβαιναν 18 άνθρωποι, ανάμεσά τους και τρεις ανήλικοι, που βρέθηκαν στη θάλασσα όταν βούλιαξε το σκάφος στο οποίο επέβαιναν. Σύμφωνα με πληροφόρίες του Mega, στη θαλαμηγό επέβαιναν 11 άντρες και 7 γυναίκες.

H επιχείρηση περισυλλογής των ατόμων πραγματοποιήθηκε από το επιβατηγό ταχύπλοο πλοίο Sea Jet 2, ένα φορτηγό πλοίο και μία λάντζα, στην οποία επέβαινε στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.

Διακομίστηκαν όλοι για προληπτικό έλεγχο στο Κέντρο Υγείας της Μήλου. Η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία. Μόνο ένας 58χρονος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκε στο κεφάλι, καθώς φέρει θλαστικό επιφανειακό τραύμα και υποβάλλεται σε περαιτέρω εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας, Νίκου Κοκκάλα, που μίλησε στην ΕΡΤ, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες εξέπεμψαν σήμα κινδύνου και ανέφεραν ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Σημειώνεται ότι, προς το παρόν, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ναυάγιο δεν έχουν διευκρινιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024