Ο Δήμος Λοκρών στηρίζει τους πληγέντες στην Εύβοια

Δίπλα στους πυρόπληκτους.

13 Αυγούστου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Λοκρών παρά τις τοπικές δυσκολίες στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στο Δήμο  στέκεται αλληλέγγυος στους γειτονικούς πληγέντες Δήμους της Εύβοιας και προσπαθεί να βοηθήσει ενεργά μέσω της εθελοντικής συνεισφοράς των πολιτών.

Από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρες 9:00 – 13:00 συγκεντρώνονται στις δομές του «Βοήθεια στο Σπίτι»

– Αταλάντης (Νικολάου Αβραάμ 1, τηλ 22330 81052)

– Λιβανατών (στο κτίριο πρώην δημαρχείου τηλ 22330 31495)

– Μαλεσίνας (κτίριο πρώην δημαρχείου τηλ 22330 89600)

– Μαρτίνου (στο κτίριο του βρεφονηπιακού σταθμού και του ιατρείου τηλ. 22330 61111)

προμήθειες άμεσης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από την φωτιά.

Σήμερα, 13-8-2021, παραδόθηκε το δεύτερο τμήμα των προμηθειών άμεσης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από την συνεισφορά των κατοίκων στους πληγέντες από τις φωτιές στη γειτονική Εύβοια. Τρόφιμα, είδη καθαριότητας και φαρμακευτικό υλικό μεγάλου όγκου που είχαν συγκεντρωθεί στις δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λοκρών γέμισαν ένα ημιφορτηγό κι ένα ΙΧ και παραδόθηκαν στα κέντρα συλλογής, στο Δημοτικό Γήπεδο και στο παλαιό κτήριο της Διεύθυνσης Πολεοδομίας του Δήμου Ιστιαίας και Αιδηψού από εθελοντές του Δήμου.

Πλήθος πολιτών του δήμου Λοκρών συνεισέφεραν άμεσα και πρόθυμα στη συγκέντρωση προμηθειών για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στη γειτονική Εύβοια, εκφράζοντας έμπρακτα την αμέριστη συμπαράσταση του στους ανθρώπους του νησιού, με την ευχή γρήγορα να οικοδομήσουν ξανά όσα αιφνίδια κι άδικα έχασαν στην άνιση μάχη με τη φωτιά. Ο Δήμος Λοκρών στέκεται στο πλευρό των πληγέντων και θα συνεχίσει να είναι αρωγός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024