Θάνατος άνδρα στο Ναύπλιο

Εντοπισμός σορού αγνοούμενης κολυμβήτριας στο Πορτοχέλι

17 Αυγούστου 2021

του/της Newsroom

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες της Δευτέρας 16/08 , από την παραλία Ν. Κίου Αργολίδας, 74χρονος.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 16/08 , το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου ενημερώθηκε, για αγνοούμενη 68χρονη ημεδαπή κολυμβήτρια, στη θαλάσσια περιοχή της ελεύθερης παραλίας “ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” κοιλάδας Ερμιονίδας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από δύο (02) ιδιωτικά σκάφη, σε ένα εκ των οποίων επέβαινε στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, καθώς και ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Η 68χρονη εντοπίστηκε εντός του όρμου της κοιλάδας, χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στην ξηρά, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, εντός του οποίου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, από ιατρό.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Πορτοχελίου του Λιμεναρχείου Ναυπλίου.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-81χρονης από τον λιμένα ”ΑΓΝΩΝΤΑΣ” ν. Σκοπέλου στον λιμένα Βόλου, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ ”ΜΑΡΙΑΝΗ” Τ.Σ. 119 Α’

-42χρονου από τον λιμένα ν. Τήνου στον λιμένα ν. Σύρου με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ” Ν.Π.10032,

-55χρονου, από τον λιμένα ν. Σύμης στον λιμένα Ρόδου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.,

-66χρονου από τον λιμένα ν. Ίου στον λιμένα ν. Θήρας με το Ε/Γ-Τ/Ρ ”ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΟΥΛΗΣ” Ν.Θ. 41 και

-45χρονης από τον όρμο “ΠΕΥΚΟ” ν. Σκύρου στον λιμένα Κύμης, με το Ε/Ρ-Τ/Ρ ”ΟΛΓΟΥΕΪΣ ΣΑΜΕΡ ΙΙ” Ν.Π.7126.

Για οδήγηση στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, συνελήφθησαν δύο (02) ημεδαποί οδηγοί δίκυκλων οχημάτων, ηλικίας 26 και 52 ετών, βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές σήμερα, αντίστοιχα, στη χερσαία ζώνη λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί τις προανακρίσεις, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024