Θεσσαλονίκη: Επιπλέον 20 τόνοι βοήθειας στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας από τον κεντρικό δήμο

Την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων

19 Αυγούστου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επιπλέον είκοσι τόνοι βοήθειας αναχώρησαν σήμερα από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης για τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο κεντρικός δήμος για την υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις φωτιές.

Το μήνυμα πως «ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», έστειλε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τους δημότες, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα για τη συλλογή βοήθειας.

Την περασμένη εβδομάδα είχε προηγηθεί η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων με διάφορα είδη που είχαν καταγραφεί ως αναγκαία για την έμπρακτη στήριξη των δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Σύμφωνα με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για δράσεις Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Μωυσίδη, η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται καθημερινά, καθ’ όλο το 24ωρο, στο φουαγιέ του δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024