Μπρους Ντίκινσον: Πρέπει όλοι να εμβολιαστούν

Ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Μπρους Ντίκινσον νόσησε από COVID-19, ανάρρωσε και συμβουλεύει όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί για να προστατευτεί από τη νόσο

13 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Ο θρύλος της metal επιμένει ότι δεν είναι «απλώς μια γρίπη» και τόνισε ότι η νόσος μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία τους άνδρες.

Προσκεκλημένος σε εκπομπή του Sirius XM, ο Ντίκινσον είπε ότι χρειάστηκε να περάσουν 10 ημέρες για να ξεπεράσει τον ιό και μια επιπλέον εβδομάδα για να ανακτήσει την όσφρησή του. Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι είχε κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίων τον Μάιο και προέτρεψε και άλλους να κάνουν το ίδιο προκειμένου να αποφύγουν σοβαρές επιπλοκές και νοσηλεία.

«Είναι κάτι περισσότερο από γρίπη» είπε ο Μπρους Ντίκινσον. «Θα συνιστούσα πραγματικά προσοχή στους ανθρώπους που λένε: “ Ω, είναι απλά γρίπη”. Όχι, δεν είναι. Και γνωρίζω πολλούς ανθρώπους που δεν είχαν εμβολιαστεί – όχι επειδή δεν ήθελαν να το κάνουν, αλλά ήταν πολύ νέοι για να το κάνουν αρχικά. Ξέρετε, άτομα 22, 23, 24 ετών που δεν μπόρεσαν να σηκωθούν από το κρεβάτι για έξι έως οκτώ εβδομάδες μετά από αυτό-ήταν πραγματικά άρρωστοι, για πολύ καιρό. Δεν είναι στο νοσοκομείο, αλλά η ζωή τους έχει πραγματικά αλλάξει» ανέφερε.

Οι άνθρωποι μιλούν για μακροχρόνια COVID που προκαλεί διαβήτη, προκαλεί προβλήματα στον εγκέφαλό σας, ακόμη και-τολμώ να το πω-στυτική δυσλειτουργία. Ορίστε. Δεν σας το είπαν αυτό όταν σας είπαν να πάτε να εμβολιαστείτε, τόνισε ο τραγουδιστής του θρυλικού συγκροτήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024