Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών συμμετέχει στην ενίσχυση των πυρόπληκτων περιοχών

Στη δράση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

22 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

H Επιτροπή «Ελλάδα 2021» θα διαθέσει όλα τα έσοδα του Νομισματικού της Προγράμματος, από τις 23 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του, σε συγκεκριμένες δράσεις αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές

Οι καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι πυρκαγιές του Αυγούστου επηρέασαν τη ζωή όλων μας και η ευθύνη να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάστασή τους, αποτελεί συλλογική υποχρέωση για την καθεμία και τον καθένα από εμάς.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» αποφάσισε να διαθέσει όλα τα έσοδα του Νομισματικού της Προγράμματος από τις 23 Αυγούστου και μέχρι το τέλος του, σε συγκεκριμένες δράσεις αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές. Οι δράσεις αυτές θα γίνουν επώνυμα με αναφορά των ονομάτων ιδιωτών και εταιριών που θα συμμετάσχουν στην προσπάθεια αγοράζοντας νομίσματα.

Δείτε το βίντεο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»:

Οι παίκτες και ο προπονητής της ανδρικής Εθνικής ομάδας πόλο ενώνουν τις δυνάμεις τους με την Επιτροπή, προκειμένου η πρωτοβουλία αυτή να έχει όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Σε συνέχεια της ευαισθησίας που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων του Τόκιο, όταν, έχοντας το νου τους στις καταστροφές από τις φωτιές στην Ελλάδα, «απολογήθηκαν» για τη χαρά που μοιραζόντουσαν μαζί μας κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, πρωταγωνιστούν στο βίντεο προώθησης που δημιούργησε η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» και στέλνουν το δικό τους μήνυμα: Μαζί, με τη δύναμη των πολλών θα θεραπεύσουμε τις πληγές μας, γιατί ό,τι κάηκε ήταν δικό μας.

Μας παρακινούν να αγοράσουμε τα νομίσματα της συλλεκτικής σειράς για την επέτειο των 200 χρόνων μετά την Επανάσταση και να ενισχύσουμε την πρωτοβουλία της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Μια πράξη αλληλεγγύης, μια προσφορά μεγάλης αξίας, η οποία, συν τοις άλλοις, προτείνει μία νέα αντίληψη για τη σχέση μας με το δημόσιο χώρο.

Η συμμετοχή έχει πολλαπλά οφέλη. Πρώτα από όλα είναι η τελευταία ευκαιρία να αποκτήσει κανείς τα συλλεκτικά νομίσματα συμμετέχοντας στο Νομισματικό Πρόγραμμα, το οποίο πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί. Επιπλέον, τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν σε συγκεκριμένες δράσεις αποκατάστασης, από αυτές που έχουν προταθεί από την Πολιτεία. Επίσης, η συμμετοχή θα είναι επώνυμη, αφού θα ανακοινωθούν τα ονόματα εταιριών και ιδιωτών που θα συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία, ενώ, ειδικά για τις εταιρίες που θα επιλέξουν τα νομίσματα ως εταιρικά δώρα, παρέχονται τα φορολογικά κίνητρα της παρ. 8 του άρθρου 34 του ν. 4647/2019.

Τα νομίσματα διατίθενται στο eshop της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»: https://shop.greece2021.gr/ και στο τηλέφωνο 216 0004001.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Ιουνίου 2023