Mad Clip: Παρουσιάστηκε ο οδηγός του Audi R8 – Δείτε βίντεο λίγο πριν το τροχαίο

Στιγμιότυπο από το επίμαχο βίντεο που φέρεται να δείχνει την τρελή κούρσα του Mad Clip πριν το θανατηφόρο τροχαίο

3 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Οικειοθελώς παρουσιάστηκε στην Αστυνομία ο οδηγός του AUDI R8, που αναζητούσαν οι αρχές, θεωρώντας ότι σχετίζεται με το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον ράπερ Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο οδηγός του AUDI κατέθεσε αργά το βράδυ της Πέμπτης ότι βρισκόταν μεν στο σημείο, αλλά δεν συμμετείχε σε κάποια κόντρα και δεν είχε καμία σχέση με το εν λόγω δυστύχημα, φροντίζοντας να κρατήσει «απόσταση ασφαλείας από το άλλο αυτοκίνητο για να μην δημιουργήσω πρόβλημα».

Μάλιστα, το εν λόγω πρόσωπο ανέφερε ότι στο αυτοκίνητο δεν ήταν μόνος, αλλά επέβαινε και η σύζυγός του, ως συνοδηγός.

Μετά τα όσα κατέθεσε, αφέθηκε ελεύθερος, αφού ο εισαγγελέας αποδέχθηκε την κατάθεσή του και δεν του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Δείτε το επίμαχο βίντεο λίγο πριν το τροχαίο δυστύχημα:

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση, λαμβάνοντας καταθέσεις και παρακολουθώντας οπτικό υλικό που ενδέχεται να καταγράφει τι συνέβη κατά τη διάρκεια του τροχαίου.

Η ανακοίνωση αναζήτησης του δεξιοτίμονου Audi R8

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναζητεί πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα.

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15′, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», αναφέρεται σχετικά.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024