Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip

Ο 34χρονος ράπερ Mad Clip έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη το πρωί της Πέμπτης, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε κολώνα.

2 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (02/09) ο γνωστός ράπερ Mad Clip.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 34χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Mad Clip.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του.

Ο Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι “Μπορεί”, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ / τράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Ο ίδιος δήλωνε μουσικός – τραγουδοποιός και των δύο ειδών.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: “Μπορεί” με την Ελένη Φουρέιρα, “Κότερα”, “Hustla”, “Baby”, “Ελπίδα”.

Ο γνωστός ράπερ είχε τεράστια απήχηση στη νεολαία.

Η τηλεοπτική του συνέντευξη

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Mad Clip είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night show”, η οποία είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Ο ράπερ είχε αναφερθεί τότε αναλυτικά στη ζωή του και τα βιώματά του.

“Αυτά είναι τα βιώματα του κάθε καλλιτέχνη, ο κάθε ράπερ περνά τα δικά του μηνύματα. Δε νομίζω πως είπε κανένας σε κάποιον πιτσιρικά “έλα κάνε μια τζούρα”… Δεν ξέρω ποιος τα έχει πει αυτά. Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως κανένας μας δεν θέλει να δει κανένα νεαρό να καταστρέφεται. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο η ραπ μουσική, είναι πολλά πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ταινίες, video games”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

“Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σημασία που δίνουν οι γονείς. Δεν μπορούμε να πετάμε ένα iPad στο παιδάκι για να μπορεί να κάνει ο πατέρας ή η μάνα ό,τι γουστάρει. Αν ένα παιδάκι όμως το ‘χει μέσα του, είτε εγώ πω κάτι στα τραγούδια μου είτε δει τον Τόνι Μοντάνα, το ‘χει μέσα του. Πρέπει οι γονείς να είναι κοντά τους. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό. Εγώ έχω βρει τη συνταγή μου να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική”, ανέφερε μιλώντας για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά.

Πηγή: news247.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024