Έιμι Γουάινχαουζ: Τα προσωπικά της αντικείμενα θα διατεθούν σε δημοπρασία έναντι δύο εκατ. δολαρίων

O oίκος Julien's θα διαθέσει τα έσοδα της δημοπρασίας στον οργανισμό Amy Winehouse Foundation για τα παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού

13 Οκτωβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Εκατοντάδες αντικείμενα της εκλιπούσας τραγουδίστριας Έιμι Γουάινχαουζ πρόκειται να διατεθούν σε δημοπρασία τον επόμενο μήνα και η συνολική τους τιμή υπολογίζεται πως θα φτάσει τα 2 εκατ. δολάρια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η δημοπρασία θα λάβει χώρα στην Αμερική στις 6 και 7 Νοεμβρίου και έχει οργανωθεί από τον οίκο δημοπρασιών, Julien’s.

 

000_9PH9MC

 

Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας, Μάρτιν Νόλαν εξηγεί πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον να τα οργανώσει όλα, ειδικότερα εφόσον έπρεπε να έρθει σε επαφή με τους γονείς της Έιμι Γουάινχαουζ και να τους θυμίσει τον πόνο, που πέρασαν, μετά την απώλειά της.

000_9PH9LX

000_9PH9M7

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μία δημοπρασία και να δουλεύεις με γονείς, οι οποίοι έχουν χάσει το παιδί τους. Τους πήρε πολύ καιρό να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση και να προχωρήσουν στην ζωή τους, συνειδητοποιώντας τον χαμό της. Υπάρχουν μουσεία, οργανισμοί και συλλέκτες σε όλο τον κόσμο, που σίγουρα θα ήθελαν κάποια από τα αντικείμενά της για να κρατήσουν ζωντανή την ίδια και τις αναμνήσεις της», δήλωσε.

Όλα τα έσοδα της δημοπρασίας, θα διατεθούν στον οργανισμό Amy Winehouse Foundation, ο οποίος στηρίζει παιδιά, που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού.

πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024