Η ανακοίνωση του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο

Για την Γενική Συνέλευση

15 Οκτωβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στο περίπτερο του Αγίου Λουκά πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021 η Γενική Συνέλευση του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο.

Εκεί παρουσιάστηκε, από τον επικεφαλής Παναγιώτη Στασινό, αναλυτικά ο Απολογισμός 2019-2021 της παράταξης και συζητήθηκε ο τρόπος που ο συνδυασμός θα κινηθεί τα επόμενα δύο χρόνια της δημοτικής θητείας.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός:

Μελανό σημείο της Γενικής Συνέλευσης αποτέλεσε η προσπάθεια που έγινε για χειραγώγηση και νόθευση των αποφάσεων από όσους στάθηκαν απέναντι στον συνδυασμό στις τελευταίες δημοτικές εκλογές και υπονόμευσαν τον ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό χαρακτήρα του και το τελικό αποτέλεσμα.

Εμείς, τα μέλη του συνδυασμού Λαμία στο Κέντρο, τα οποία συμμετέχουμε ενεργά και παλεύουμε για πολιτική συνεννόηση στα συλλογικά όργανα με ανοιχτές συγκλίσεις μέσα από διάλογο, καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές που θυμίζουν παλαιοκομματικές αντιλήψεις και δεν αρμόζουν στη Λαμία του μέλλοντος.

Καταδικάζουμε επίσης τον παραγοντισμό και τη δημιουργία τεχνητών κρίσεων μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους επιχειρούν, ανεπιτυχώς, να επισκιάσουν τις τεράστιες πολιτικές ευθύνες τους και την ανυπαρξία προτάσεων και θέσεων από την πλευρά τους τα τελευταία δύο έτη.

Τέτοια περιστατικά αμαυρώνουν την δημοκρατία και προσβάλουν την ανεξαρτησία μας και όσοι επιλέγουν τέτοιες κινήσεις δεν έχουν καμία θέση στο συνδυασμό μας.

Συμμετέχουμε ουσιαστικά και εποικοδομητικά, δεν είμαστε παρατηρητές, και θα συνεχίσουμε να δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας και τον καλύτερο εαυτό μας για την βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, για την πόλη που αγαπάμε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024