Ο ηθοποιός, ο οποίος έχει δει τρεις μέρες τώρα το όνομά του να φιγουράρει παντού, συνδέοντας τον σε κύκλωμα ναρκωτικών, ανακοίνωσε μέσω εκπομπής του Star, πως θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει σχετικά με την υπόθεση αυτή.

Μάλιστα, όπως ανέφερε, η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι σε στούντιο στα Μελίσσια, όπου κάθε δημοσιογράφος είναι ευπρόσδεκτος για να κάνει ερωτήσεις στον ηθοποιό.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή, εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών με αρχηγό έναν αξιωματικό του λιμενικού σώματος, ο οποίος είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς πως ένας από τους πελάτες του ήταν και ο γνωστός ηθοποιός.

Μαζί με τον αξιωματικό είχαν συλληφθεί ακόμα πέντε ιδιώτες.

Έκτοτε, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει διαψεύσει αρκετές φορές τη συμμετοχή του στο κύκλωμα.

Χαρακτηριστικά, ο ηθοποιός είχε δηλώσει πως “δεν έχει σταματήσει να χτυπάει το τηλέφωνο μου. Θέλετε και εσείς να σας πω τι; Αν έχω σχέση με αυτό το κύκλωμα; Δεν έχω! Σας παρακαλώ αρκετά…”

Στην ερώτηση γιατί το όνομά του φέρεται να βρίσκεται στη δικογραφία της υπόθεσης, εκείνος δήλωσε πως μένει να αποδειχθεί και ξεκαθάρισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

“Όταν αποδειχθεί θα ξανά μιλήσουμε. Σας παρακαλώ όμως μη γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν εσείς οι δημοσιογράφοι. Σκευωρία; Μπορεί… Δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν έχω σχέση με αυτό”.