Σίμος Κεδίκογλου: «Υποδειγματική συνεργασία Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Στρατού

Απέτρεψε τον κίνδυνο πλημμυρικού φαινομένου στα Πολιτικά

15 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Υπόδειγμα συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις κεντρικές Αρχές και τον Στρατό χαρακτήρισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτής Ευβοίας, Σίμος Κεδίκογλου, την περίπτωση της αποτελεσματικής εφαρμογής, που είχε ο σχεδιασμός για την αντιμετώπιση των κινδύνων πλημμυρικών φαινομένων στα Πολιτικά.

Ο κ. Κεδίκογλου που επισκέφθηκε σήμερα την περιοχή, απέδωσε τα εύσημα στον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων, Γιώργο Ψαθά, για την ταχύτατη αντίδρασή του να γκρεμίσει τη μικρή γέφυρα στα Πολιτικά, που απειλούσε και πάλι να πλημμυρίσει το χωριό, προχωρώντας στη συνέχεια, με την πολύτιμη συνδρομή του Στρατού, στο στήσιμο σιδερένιας γέφυρας για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο Μιχάλη Κλούβα και τους άνδρες του Μηχανικού Σώματος Στρατού για την άμεση ανταπόκρισή τους, ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, τον ευχαρίστησε για την συμπαράσταση των Ενόπλων Δυνάμεων, που βρίσκονται σε ετοιμότητα για την παροχή βοήθειας σε όλο το φάσμα προστασίας της Εύβοιας το διάστημα των έντονων καιρικών φαινομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 Απριλίου 2023