Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Θήβα

Βρέθηκαν οι κλέπτες σχολείου και ποτών στη Χαλκίδα

28 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Συνελήφθησαν, χθες (27-10-2021) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητα ηρωίνης, σε μορφή βράχου.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Έκλεβε ποτά από καταστήματα

Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται για να συλληφθεί

Από το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο κλοπές από κατάστημα, οι οποίες διαπράχθηκαν πρώτες πρωινές ώρες 26-10 και 27-10-2021 αντίστοιχα, στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία και αναζητείται για να συλληφθεί.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω και στις δύο περιπτώσεις, αφού παραβίασε θύρα καταστήματος  υγειονομικού ενδιαφέροντος, εισήλθε και αφαίρεσε συνολικά 30 φιάλες αλκοολούχων ποτών, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ.

Σημειώνεται ότι ο ανωτέρω, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Ανήλικος έκλεψε υπολογιστή από σχολείο στη Χαλκίδα

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού

Από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκε κλοπή από σχολικό συγκρότημα, η οποία διαπράχθηκε βραδινές ώρες της 26-10-2020 στη Χαλκίδα.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω αφού παραβίασε παράθυρο σχολικού συγκροτήματος, αφαίρεσε από το εσωτερικό αίθουσας ένα φορητό υπολογιστή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024