Επιτυχίες της ΕΛΑΣ στην Στερεά

Με στοχευμένες ενέργειες έδωσαν τέλος σε παράνομες ενέργειες

14 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Εξιχνιάσθηκε κλοπή στις Θερμοπύλες

Από το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών, εξιχνιάσθηκε κλοπή από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής, η οποία διαπράχθηκε μεσημβρινές ώρες της 11-09-2021, σε ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης Φθιώτιδας.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς έρευνας, ταυτοποιήθηκε ένας εκ των δύο δραστών και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, μαζί με έναν ακόμη συνεργό του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται, μετέβησαν στην οικία της ηλικιωμένης και ένας εξ αυτών την προσέγγισε, με το πρόσχημα ότι είναι τεχνικός και ήθελε να ελέγξει το ρεύμα της οικίας.

Όπως ανέφερε στην παθούσα, κατά τη διάρκεια των δήθεν εργασιών που θα έκανε, η ίδια θα έπρεπε να μαζέψει ότι πολύτιμο είχε στην οικία της και να το τοποθετήσει σε ένα μαξιλάρι, έτσι ώστε να μην καταστραφεί σε περίπτωση βραχυκυκλώματος.

Η ηλικιωμένη τοποθέτησε χρήματα και χρυσαφικά στο μαξιλάρι και τότε ο δράστης το αφαίρεσε και διέφυγε μαζί με τον συνεργό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λοκρών.

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, την Παρασκευή το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών (κατοχή – αγορά – διακίνηση).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ανήλικος έκλεβε μοτοσυκλέτες στην Χαλκίδα

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, εξιχνιάσθηκαν δύο (2) κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών, οι οποίες διαπράχθηκαν την 09-11-2021, απογευματινές και βραδινές ώρες αντίστοιχα, σε περιοχές της Χαλκίδας.

Για τις ανωτέρω κλοπές, στο πλαίσιο της έρευνας, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού.

Γίνεται μνεία ότι οι κλεμμένες μοτοσικλέτες, εντοπίστηκαν την Παρασκευή απογευματινές ώρες, σε περιοχές της Χαλκίδας, η μία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας και η δεύτερη από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024