Η Περιφέρεια Στερεάς στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου

Στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού, τουριστικών δημοσιογράφων, αλλά και επισκεπτών

1 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην καταξιωμένη και ιδιαίτερα σημαντική για την παγκόσμια τουριστική αγορά και την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «WTM London 2021», που πραγματοποιείται φέτος υβριδικά. (Αρχικά με φυσική παρουσία κατά τη χρονική περίοδο 01 έως 03/11/2021 και ακολούθως με ψηφιακή παρουσία τη χρονική περίοδο 08 έως 09/11/2021).

Στο πρώτο σκέλος της έκθεσης, τη χρονική περίοδο από 1 έως 3 Νοεμβρίου, που διεξάγεται στο εκθεσιακό κέντρο “ExCeL” του Λονδίνου, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει στην έκθεση ως συνεκθέτης στο εθνικό περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ.) και στις ειδικές ενότητες της έκθεσης που είναι αφιερωμένες στο βιώσιμο τουρισμό και τις ψηφιακές καινοτομίες στον ταξιδιωτικό και ξενοδοχειακό κλάδο.

Στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας πρόκειται να υποδεχτεί πλήθος επαγγελματιών του τουρισμού, τουριστικών δημοσιογράφων, αλλά και επισκεπτών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν μέσα από το πλούσιο οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό της, για τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει στον επισκέπτη, το ταξίδι στην Στερεά Ελλάδα.

Στόχος της Περιφέρειας όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης, είναι η προβολή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με τις αμέτρητες ομορφιές και προοπτικές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024