Στη Λαμία αύριο ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ

Ο κ. Πάιατ είχε δείξει και πάλι το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Στερεάς και τα προϊόντα της, όταν το Φεβρουάριο του 2019 επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή

18 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Τη δεύτερη του επίσκεψή του στη Λαμία, κατά την περίοδο της 5ετους θητείας του στην Ελλάδα, αναμένεται να πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή 19 Νοεμβρίου ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρυ Ρ. Πάιατ.

Ο κ. Πάιατ είχε δείξει και πάλι το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Στερεάς και τα προϊόντα της, όταν το Φεβρουάριο του 2019 επισκέφθηκε και πάλι την περιοχή, δηλώνοντας λάτρης του ελληνικού φαγητού.

Ο Αμερικανός πρέσβης θα ξεκινήσει την επίσκεψη του στη Φθιωτική πρωτεύουσα λίγο μετά τις 10:00’ το πρωί από το Γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανού στη Λεωφόρο Καλυβίων και θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμεών, ενώ αργότερα έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Κέντρο Ιστορικής Ενημέρωσης Θερμοπυλών (Κ.Ι.Ε.Θ.) του Δήμου Λαμιέων, όπου θα τον υποδεχτεί ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται και δύο ακόμη επισκέψεις σε επιχειρήσεις της Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες είναι, η «Chipita» στη Βιομηχανική Περιοχή Λαμίας και η «ΣΑΜΠΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΒΕΕ», που δραστηριοποιείται στον τομέα των ηλεκτρολογικών κατασκευών, έργων και εγκαταστάσεων με έδρα το Βασιλικό Χαλκίδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024