Το Φως, η Μαγεία και η Λάμψη των Χριστουγέννων επιστρέφουν στο Δήμο Στυλίδας

Μέσα από αυτό το εορταστικό σκηνικό επιδιώκουμε να ζήσουμε μοναδικές και αξέχαστες γιορτινές στιγμές, να δώσουμε το σύνθημα της χαράς

20 Νοεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Με τον συντοπίτη μας και δημοφιλή τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση της Δημάρχου, θα γιορτάσει φέτος ο Δήμος Στυλίδας την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Η επίσημη έναρξη σας εορταστικής περιόδου θα γίνει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, με την καθιερωμένη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική πλατεία Στυλίδας, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή Γιώργο Τσαλίκη και το μουσικό του σχήμα. Η συναυλία θα περιλαμβάνει τις πιο γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του σε ένα απολαυστικό πρόγραμμα, όπου με την αστείρευτη ενέργεια που τον χαρακτηρίζει κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή, θα μας ξεσηκώσει και θα μας παρασύρει όλους στο μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρτι!

Επιπλέον φέτος, τα αστέρια των Χριστουγέννων θα μας υποδεχθούν μετά από χρόνια στο Πάρκο του Λαού, στο δικό μας «Πάρκο των Αστεριών» με την ελπίδα να αποτελέσει μια γιορτινή φωτεινή «όαση» για τους δημότες αλλά και τους επισκέπτες, με σπιτάκια, παιχνίδια, δραστηριότητες και μικρές εκδηλώσεις, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να κάνουν μια σύντομη βόλτα περνώντας από το σπίτι του Άγιου Βασίλη με το δένδρο των ευχών και να πάρουν μια «Χριστουγεννιάτικη γεύση» σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι.

Μέσα από αυτό το εορταστικό σκηνικό επιδιώκουμε να ζήσουμε μοναδικές και αξέχαστες γιορτινές στιγμές, να δώσουμε το σύνθημα της χαράς, να ξαναζωντανέψουμε τα χαμόγελα με ελπίδα κι αισιοδοξία και να δώσουμε στην περιοχή μας τη δική της λάμψη μεταμορφώνοντάς την σε ένα μαγευτικό  χριστουγεννιάτικο προορισμό!!

Όλα αυτά, βεβαίως, με βασική παράμετρο την πανδημία και την πορεία της και με αυστηρή τήρηση όλων των ισχυόντων κανονισμών.

Σας προσκαλούμε όλους, με την ελπίδα οι καρδιές όλων να γεμίσουν φως και αισιοδοξία για την καινούργια χρονιά!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024