Απαγόρευσε ο Σταθάς στα εκχιονιστικά να ανοίξουν τα Κελάρια!

Διαμαρτυρία της ΕΤΑΔ για απαγόρευση εκχιονισμού στο οδικό δίκτυο προς το Χιονοδρομικό του Παρνασσού, από το δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας

15 Δεκεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό, με θέμα την απαγόρευση από το δήμαρχο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκχιονισμού του οδικού δικτύου, από τα εκχιονιστικά της ΠΕ Βοιωτίας από την περιοχή του Σκαμνού έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, έστειλε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ, Στέφανος Δ. Βλαστός.

Ο κ. Βλαστός επισημαίνει στην επιστολή ότι ο δήμαρχος Διστόμου–Αράχοβας– Αντίκυρας, Ιωάννης Σταθάς απαγόρευσε στα εκχιονιστικά της ΠΕ Βοιωτίας τη διενέργεια του εκχιονισμού του οδικού δικτύου και συγκεκριμένα από τη περιοχή του Σκαμνού έως το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού στη θέση Κελάρια 1750.

Η ενέργεια αυτή του δημάρχου, όπως τονίζεται στην επιστολή, πραγματοποιείται εντελώς απροειδοποίητα, λίγες ώρες αφότου η ΕΤΑΔ ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας των εγκαταστάσεων του Χιονοδρομικού Κέντρου για τους επισκέπτες.

Στην επιστολή ο κ. Βλαστός ζητά άμεσες ενέργειες για το αμοιβαίο όφελος όλων, της εύρυθμης λειτουργίας του ΧΚ Παρνασσού και της ασφάλειας των οδηγών και επισκεπτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024