Mε τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Αλέξανδρο Μητά συναντήθηκαν μαθητές και μαθήτριες του 2ου Γ. Λυκείου Λιβαδειάς

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Μητά βιντεοσκοπήθηκαν για σκοπό του προγράμματος.

20 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρο Μητά επισκέφθηκαν σήμερα Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2021, μαθητές και μαθήτριες της Γ΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου της Λιβαδειάς με αφορμή το πρόγραμμα ERASMUS «Plastics and Plastics Everywhere».

Οι μαθητές Γκάγκαρης Άγγελος, Ζητουνιάτη Εμμέλεια, Καντά Όλγα και Κουτσούμπας Χαράλαμπος, συνοδευόμενοι από τον καθηγητή τους κ. Πετρίδη Κωνσταντίνο έθεσαν ερωτήματα σχετικά με το Περιβάλλον, την κλιματική αλλαγή, την ανακύκλωση τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και για την προσπάθεια ανάδειξης των παρόχθιων περιοχών της πόλης.

Ο κ. Μητάς απάντησε στα μείζονα θέματα που έθιξαν οι μαθητές, αναφέροντας τις κινήσεις της δημοτικής αρχής για να αντιμετωπιστούν περιβαλλοντικά και κοινωνικά ζητήματα της πόλης δια μέσω των σχεδίων βιώσιμης αστικής κινητικότητας, όχι μόνο ως προβλήματα, αλλά ως ευκαιρίες ουσιαστικής αλλαγής.

Ολοκληρώνοντας ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τις απαντήσεις του προς τους μαθητές, πριν τους ευχαριστήσει για την ενδιαφέρουσα κι εποικοδομητική συζήτηση, σημείωσε μία σειρά από δράσεις κι έργα του Δήμου Λεβαδέων που εκτελούνται και θα εκτελεστούν εντός της προαναφερθείσας κατεύθυνσης. Ηλεκτροκίνηση, Σταθμός Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων, Ποδηλατόδρομοι, καθώς κι υποδομές ψυχαγωγίας κι άθλησης για την νέα γενιά, όπως το Αθλητικό Κέντρο κοντά στο 1ο Λύκειο.

Οι απαντήσεις που δόθηκαν από τον κ. Μητά βιντεοσκοπήθηκαν για σκοπό του προγράμματος.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024