Νέο «αίμα» στην Εύβοια

Η Σοφία Νικολάου παραιτείται και θα κατέβει στις εκλογές στην περιφέρεια της Εύβοιας

29 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Κάποιοι που δεν ξέρουν το νόμο ο οποίος επιβάλλει την παραίτηση γενικών γραμματέων που θέλουν να πολιτευτούν, 18 μήνες πριν από τις εκλογές, παραξενεύτηκαν από την αποχώρηση της Σοφίας Νικολάου.

Μια αποχώρηση που θα γίνει επίσημα την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά που δεν έκρυβε καμιά έκπληξη. Η παραιτηθείσα Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, αποχωρεί γιατί αποφάσισε να πολιτευτεί στο νομό Εύβοιας. Είναι ο τόπος καταγωγής της, είναι γέννημα θρέμμα, είναι μια εκλογική περιφέρεια όπου το κυβερνών κόμμα θα χρειαστεί «νέο αίμα», λόγω των δραματικών γεγονότων με τις πυρκαγιές.

Ήδη η κ. Νικολάου κινείται για να σχεδιάσει την εκλογική της καμπάνια, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές, ακόμη και στο τέλος της τετραετίας.

Και συναντήσεις με τοπικούς φορείς έχει κάνει, και επισκέψεις σε διάφορες περιοχές της Εύβοιας δρομολογεί.

Καθόλου τυχαία δεν ήταν και η συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον επικεφαλής για την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας, Σταύρο Μπένο. Ο κ. Μπένος ενημέρωσε την κ. Νικολάου για την πορεία των έργων που θα συμβάλλουν στην αναγέννηση της περιοχής που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024