Παραδόθηκε ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε πεζό στη Χαλκίδα

Ο 41χρονος Έλληνας ομολόγησε ότι προκάλεσε το ατύχημα αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο δεν σταμάτησε καν για να δει αν το θύμα του ζούσε

21 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Περίμενε να περάσουν τα χρονικά όρια του αυτοφώρου για να εμφανιστεί στην Τροχαία Χαλκίδας ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε έναν 46χρονο υπάλληλο καταστήματος που διέσχιζε τον δρόμο στην περιοχή Έξω Παναγίτσα, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον αβοήθητο.

Πρόκειται για έναν 41χρονο Έλληνα κάτοικο Νέας Αρτάκης, ο οποίος ομολόγησε ότι προκάλεσε το ατύχημα αλλά δεν εξήγησε για ποιο λόγο δεν σταμάτησε καν για να δει αν το θύμα του ζούσε! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση τροχαίου με εγκατάλειψη θύματος σε βαθμό πλημμελήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αφέθηκε ελεύθερος.

Το ατύχημα συνέβη στις 10 τη νύχτα του Σαββάτου, όταν ο άτυχος υπάλληλος θέλησε να πάρει κάποια πράγματα από την αποθήκη του μαγαζιού, αλλά παρασύρθηκε από το διερχόμενο αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024