Την Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια του νέου γραφείου του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Άμφισσα, από τον Σπ. Λιβανό

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 17.30΄

8 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Τα εγκαίνια του νέου περιφερειακού γραφείου του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), στην Άμφισσα θα τελέσει την προσεχή Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 17.30΄μμ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιος Λιβανός.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του Υπουργού, του Γενικού Γραμματέα, του Προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ και τοπικών φορέων για τα υπό εξέλιξη έργα του Υπουργείου στην Φωκίδα και τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων μας.

Την Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την Διοίκηση του Γεωπονικού (Πρύτανης, Αντιπρύτανης, Πρόεδρος Τμήματος, Κοσμήτορας) εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας, τα μέλη ΔΕΠ, τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους, τον Αντιπεριφερειάρχη και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, για την περαιτέρω αναβάθμιση του Τμήματος και την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της παρουσίας του Πανεπιστημίου στην Φωκίδα.

Την Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, θα συζητηθεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το ζήτημα των αντισταθμιστικών και

Τέλος, την Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, σε εκδήλωση που οργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο Πνευματικό Κέντρο της Άμφισσας ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής θα μιλήσει για το πιο σημαντικό έργο στον τόπο μας, το τμήμα Μπράλλος – Άμφισσα του διαγώνιου οδικού άξονα Λαμία – Ιτέα – Αντίρριο.

Με σχέδιο, όραμα, στρατηγική, τεκμηρίωση, αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα φέρουμε την Φωκίδα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για να πάρει επιτέλους τη θέση που της αξίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Νοεμβρίου 2023