Τρείς ακόμη επετειακές εκδηλώσεις από την ΙΜ Φθιώτιδας για την επέτειο από την Επανάσταση του 1821

Αναλυτικά το πρόγραμμα

29 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην δύση του επετειακού έτους 2021 κατά την διάρκεια του οποίου σε όλη την έκταση της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος κάθε μήνα πραγματοποιήθηκαν πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες στην Ελληνική Επανάσταση του 1821 και στον αγώνα των Ελλήνων για την Εθνική Παλιγγενεσία,  άλλες τρείς εκδηλώσεις, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία και μαγνητοσκοπήθηκαν δημοσιεύονται στο επίσημο κανάλι της Μητροπόλεως και θα προβληθούν από τον Τηλεοπτικό Σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος».

Και σε αυτές τις εκδηλώσεις ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Συμεών ήταν παρών και απευθύνει επίκαιρο και πατρικό χαιρετισμό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μετάδοσης των επετειακών εκδηλώσεων από τηλεοράσεως, ραδιοφώνου και διαδικτύου έχει ως εξής:

Η 33η επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Η Μενδενίτσα στην Επανάσταση του 1821», η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινότητα Μενδενίτσας και την Πρωτοβουλία ανάδειξης της Ιστορίας της Μενδενίτσας θα μεταδοθεί την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ., η 51η εκδήλωση επετειακή εκδήλωση με θέμα: «Η πίστη των αγωνιστών του 21’» της Ενορίας Εισοδίων Θεοτόκου Μώλου θα μεταδοθεί την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ. και η 56η επετειακή εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως σε συνεργασία με την  Ένωση Μικρασιατών Λαμίας με θέμα: «Η συμμετοχή των Μικρασιατών στην Επανάσταση του 1821» θα μεταδοθεί την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 π.μ.

Οι εκδηλώσεις είναι ήδη διαθέσιμες στο επίσημο κανάλι της Μητροπόλεως στο Youtube, και θα προβληθούν και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό (89,4 Fm), καθώς και από τον διαδικτυακό ιστότοπο www.ekklisia1821.gr, καθώς και τους αντίστοιχους λογαριασμούς στο Facebook, στο Instagram, στο YouTube και στο Twitter, που η Εκκλησία της Ελλάδος ειδικώς δημιούργησε για το σύνολο των επετειακών της δράσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024