Γ. Μουλκιώτης: «Aποκατάσταση της επικινδυνότητας από πτώση βράχων στο οδόστρωμα Αγ. Νικολάου – Δόμβραινας»

Η παρέμβαση του βουλευτή

20 Ιανουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο βουλευτής Βοιωτίας, Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση – αναφορά προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών, Εσωτερικών και Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας ζητά την άμεση επίλυση του αιτήματος της Επιτροπής Πολιτών Αλυκής για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας από την πτώση βράχων στο οδόστρωμα του δρόμου Αγίου Νικολάου – Δόμβραινας της Δημοτικής Ενότητας Θίσβης, όπως και στο δρόμο Αλυκής- Ξηρονομής.

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής προωθεί στους αρμόδιους Υπουργούς το αίτημα της Επιτροπής Πολιτών Αλυκής, ως και πολιτών του οικισμού  Αγ. Νικολάου με το οποίο επισημαίνεται ότι η κατάσταση είναι λίαν επικίνδυνη για τους διερχόμενους από το δρόμο Αγίου Νικολάου – Δόμβραινας, καθώς έχει συχνή κυκλοφορία και εξυπηρετεί αρκετά χωριά, αλλά και εργαζομένους στη βιομηχανική περιοχή που έχουν νοικιάσει καταλύματα στη Αλυκή.

Τονίζεται, επίσης, ότι στο τμήμα αυτό του δρόμου απαιτείται μέγιστη προσοχή εκ μέρους των οδηγών και αιτείται η άμεση κινητοποίηση των αρμοδίων για να την αποκατάσταση της επικινδυνότητας από την πτώση των βράχων.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης αναγνωρίζει ως απόλυτα αιτιολογημένο, εύλογο και δίκαιο το αίτημα της Επιτροπής Πολιτών Αλυκής ως και κατοίκων του οικισμού Αγίου Νικολάου και ζητά να δοθεί άμεση λύση με την λήψη στοχευμένων μέτρων, για την ασφαλή κίνηση οχημάτων και  προς αποτροπή δυσμενών συνεπειών. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024