Κλειστά τα σχολεία σε Δήμο Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας και Θηβαίων

Την Τρίτη και την Τετάρτη

24 Ιανουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας ενημερώνει ότι εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και της χιονόπτωσης που θα συνεχίσουν να επικρατούν την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά.

Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, λόγω καιρικών συνθηκών θα παραμείνουν και στον Δήμο Θηβαίων.

Λαμβάνοντας υπόψη τις επικρατούσες, δυσμενείς συνθήκες λόγω της χιονόπτωσης και του ισχυρού παγετού, καθώς και των μέτρων που πρέπει να τηρούνται λόγω της πανδημίας και της επικινδυνότητας κατά την πρόσβαση και παραμονή στους σχολικούς χώρους, ο Δήμαρχος Θηβαίων, Γιώργος Αναστασίου, αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και παιδικοί σταθμοί την Τρίτη 25 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου.

Ειδικότερα, η απόφαση αφορά:

Α) Τα Γυμνάσια και Λύκεια  σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Α) Τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία σε ολόκληρη την επικράτεια του Δήμου Θηβαίων

Β) Τους δημοτικούς  παιδικούς σταθμούς του Δήμου Θηβαίων (Θήβας και Βαγίων). Η απόφαση περιλαμβάνει και τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς.

Γ) Το Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Λουτουφίου και το Ειδικό Σχολείο Θήβας

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2024