Με τους Διευθυντές των Αιμοδυναμικών Εργαστηρίων των Νοσοκομείων της Περιφέρειας συναντήθηκε ο Φώτης Σερέτης

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η διαχείριση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης για τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα

10 Ιανουαρίου 2022

του/της Newsroom

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου, συνάντηση στην 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στην οποία συμμετείχαν ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ , κ. Φώτης Σερέτης και οι Διευθυντές των Αιμοδυναμικών Εργαστηρίων, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας  ο Καθηγητής-Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής, κ.  Γιάννης Σκουλαρίγκης, ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογικής κλινικής του ΓΝ Τρικάλων, κ.  Δημήτρης Πλατογιάννης και ο Συντονιστής-Διευθυντής Καρδιολογίας στο τμήμα Στεφανιαίων Νόσων- Αιμοδυναμικού Εργαστήριου του ΓΝ Λαμίας, κ. Γιώργος Παπανάγνου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν ο συντονισμός και η διαχείριση των οξέων στεφανιαίων συνδρόμων που χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης για τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα.

Όσον αφορά στη Θεσσαλία όλα αυτά τα  περιστατικά, σύμφωνα με τον κ. Σερέτη, θα παραπέμπονται και θα αντιμετωπίζονται κατά τη διάρκεια της 15ήμερης εφημερίας στο ΠΓΝ Λάρισας και καθ΄όλη τη διάρκεια του μήνα στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του Γ.Ν Τρικάλων.

Όσον αφορά στη Στερεά Ελλάδα  θα αντιμετωπίζονται από το Αιμοδυναμικό Εργαστήριο του ΓΝ Λαμίας, το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του προ 9μήνου και μέχρι σήμερα με βάση τα επίσημα στοιχεία έχει αντιμετωπίσει πάνω από 320 περιστατικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024