Οικονομικοί τρόποι να αναβαθμίσετε την κρεβατοκάμαρα σας

Αν έχετε ένα συγκεκριμένο πόσο στην διάθεση σας για να ανακαινίσετε το δωμάτιο σας, υπάρχουν επιλογές

4 Ιανουαρίου 2022

του/της Newsroom

Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του υπνοδωματίου σας δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πολύ.

Υπάρχουν οικονομικοί τρόποι που μπορείτε να ακολουθήσετε ούτως ώστε να αλλάξετε τον χώρο σας και να δημιουργήσετε το δωμάτιο που έχετε φανταστεί. Το κόστος για εκ νέου επίπλωση ενός δωμάτιου μπορεί να κυμαίνεται σε ένα αρκετά μεγάλο ποσό κατά μέσο όρο, αν σκοπεύετε να αντικαταστήσετε να τα πάντα. Ωστόσο για να το αποφύγετε αυτό μπορείτε να κάνετε αναβαθμίσεις που έχουν αρκετά μικρότερο κόστος.

Αν έχετε ένα συγκεκριμένο πόσο στην διάθεση σας για να ανακαινίσετε το δωμάτιο σας, υπάρχουν επιλογές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ούτως ώστε να το πραγματοποιήσετε με ποιο οικονομικούς τρόπους.

Ένας έξυπνος τρόπος που δίνει μια καινούργια αίσθηση στο δωμάτιο σας χωρίς να κοστίζει πολύ είναι ο φωτισμός.

Αλλάξτε τον φωτισμό, είναι ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους να αναβαθμίσετε το υπνοδωμάτιο σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε είτε κρυφό φωτισμό με σποτάκια, είτε LED ταινίες οι οποίες έχουν πολλά χρώματα και ασύρματο χειριστήριο για να διαλέγετε χρώμα σύμφωνα με την διάθεση σας. Ένας ακόμα έξυπνος τρόπος να δώσετε άλλη χροιά στην κρεβατοκάμαρα σας είναι να τοποθετήσετε ένα κρεμαστό φωτιστικό στο ταβάνι που θυμίζει πολύφωτο πολυτέλειας. Υπάρχουν πολλά σχέδια στο εμπόριο αρκετά οικονομικά παρόλο που μοιάζουν αρκετά ακριβά. Η τοποθέτηση τους θα έχει μεγάλη επίδραση στο δωμάτιο σας.

Προσθέστε έναν καθρέφτη.

Μια απλή προσθήκη που έχει μεγάλο αντίκτυπο στην αίσθηση του χώρου. Ένας καθρέφτης σε πρώτη φάση θα δώσει την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος από τι στην πραγματικότητα. Επίσης αν τον τοποθετήσετε στο σωστό σημείο, το δωμάτιο θα είναι αμέσως πιο φωτεινό καθώς θα αντανακλώνται οι ακτίνες του ήλιου. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι θα το χρησιμοποιείτε και για να ετοιμαστείτε.  Εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς στην διακόσμηση του δωματίου και σίγουρα είναι μια επιλογή που δεν θα μετανιώσετε.

Αν το δωμάτιο σας είναι μικρό σε έκταση προσπαθήστε να οργανώσετε τα πράγματα σας σε αποθηκευτικούς χώρους. Αν δεν διάθετε επαρκή χώρο για αποθήκευση, επενδύστε σε κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο.  Ένα τακτοποιημένο και καθαρό δωμάτιο θα σας εμπνέει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ένα κρεβάτι με στρώμα που ταιριάζει στις ανάγκες του σώματος σας και φρεσκοπλυμένα σεντόνια και κλινοσκεπάσματα σας δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης. Μια καλή επιλογή επίσης με διπλή χρήση είναι τα πλωτά ράφια. Αποτελούν μια εξαιρετική αναβάθμιση για την κρεβατοκάμαρα σας.

Δίνουν μια σύγχρονη εμφάνιση, χρησιμεύουν στο να τοποθετείτε πράγματα αλλά και φυσικά στην διακόσμηση του δωμάτιου σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

31 Μαρτίου 2023