Αναίμακτη βλεφαροπλαστική με χαμηλό κόστος

Νεανική εμφάνιση χωρίς κόπο

9 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Τα μάτια μας προδίδουν συχνά την ηλικία μας και αυτό συμβαίνει γιατί καθώς μεγαλώνουμε τα βλέφαρά μας πέφτουν, δημιουργούν πτυχώσεις και κάνουν το βλέμμα μας να φαίνεται κουρασμένο. Η λύση σε αυτό το ζήτημα ήταν στο παρελθόν η πλαστική χειρουργική, ωστόσο τα τελευταία χρόνια, η αναίμακτη βλεφαροπλαστική αποτελεί μία πρωτοποριακή μη επεμβατική μέθοδο με χαμηλό κόστος και μοναδικά αποτελέσματα.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πώς γίνεται αυτή η διαδικασία και γιατί όλο και περισσότερες γυναίκες, αλλά και άνδρες επιλέγουν την αναίμακτη βλεφαροπλαστική, αντί για την κλασική πλαστική χειρουργική που εφαρμοζόταν ως τώρα.

Πώς γίνεται η διαδικασία

Η μη-χειρουργική αναίμακτη βλεφαροπλαστική ουσιαστικά πραγματοποιείται με ένα ειδικό κλασματικό λέιζερ (fraction laser) που στοχεύει τις αλλοιώσεις στο δέρμα αλλά και την συσσώρευση λίπους, επιφέροντας ανανέωση και αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών. Αυτή η θεραπεία μπορεί να αντιμετωπίσει τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες, τις κοιλότητες, τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και να δημιουργήσει μια πιο νεανική όψη.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή μέθοδο, η αναίμακτη βλεφαροπλαστική δεν απαιτεί χειρουργική επέμβαση, τομές ή ράμματα, δεν αφήνει ουλές στο πρόσωπο μετά το πέρας της διαδικασίας, ενώ η κάθε συνεδρία διαρκεί λιγότερο από 1 ώρα και γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού.

Τι να περιμένω

Μετά το πέρας της διαδικασίας μπορεί να εμφανίσετε ήπια ερυθρότητα στα σημεία στα οποία εφαρμόστηκε το laser, ωστόσο μπορεί να καλυφθεί εύκολα με τη χρήση ειδικού makeup. Επιπλέον, δεν υπάρχουν ουλές και τομές και το όποιο μικρό οίδημα θα υποχωρήσει μέσα στις επόμενες 10 ημέρες.

Σημαντικό είναι επίσης ότι η αναίμακτη βλεφαροπλαστική έχει πολύ πιο χαμηλό κόστος από την κλασική επεμβατική διαδικασία και επομένως είναι πιο συμφέρουσα και πιο προσιτή σε γυναίκες όλων των οικονομικών καταστάσεων. Φυσικά το τελικό κόστος των συνεδριών για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα εξαρτάται από το μέγεθος του ζητήματος που πρέπει να επιδιορθωθεί και την ηλικία του ατόμου.

Μάθετε περισσότερα για την αναίμακτη βλεφαροπλαστική και το κόστος της διαδικασίας στην ιστοσελίδα του κορυφαίου πλαστικού χειρουργού δρ. Ζήση Μπουκουβάλα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024