Cocooning και περιποίηση

Είναι ευκαιρία να μετατρέψουμε το cocooning σε μία απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης

17 Φεβρουαρίου 2022

του/της Newsroom

Όταν ο καιρός ή η πανδημία επιτάσσουν να μείνουμε μέσα, είναι ευκαιρία να μετατρέψουμε το cocooning σε μία απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης, περιποίησης και ομορφιάς.

Μήπως ο άσχημος καιρός αντανακλάται και στη διάθεσή μας; Ευκαιρία να απολαύσουμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας κάνοντας το cocooning μία εμπειρία χαλάρωσης και περιποίησης.

Αφιερώνουμε λοιπόν ένα κυριακάτικο απόγευμα στα παρακάτω tips που συνδυάζουν την ξεκούραση και τη γαλήνη με την περιποίηση. Στο τέλος της ημέρας θα νιώθουμε πολύ καλύτερα.

# Κλείνουμε την τηλεόραση

Αντί αυτού βάζουμε χαλαρωτική μουσική ή ήχους από τη φύση ή μουσική για διαλογισμό. Λίγη ώρα μετά, το μυαλό μας αρχίζει να αδειάζει από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.

# Αρωματίζουμε τον χώρο μας

Αερίζουμε το δωμάτιο ή το σπίτι μας ώστε να μπει φρέσκος αέρας. Στη συνέχεια χρησιμοποιούμε ένα diffuser με το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας μας ή ένα αρωματικό κερί, το οποίο θα επηρεάσει θετικά την ψυχολογία μας μειώνοντας το στρες.

Δοχείο Διάχυσης Αρώματος Happy & Uplifting. Anon Αιχμαλώτισε τη χαρά μιας καλοκαιρινής ημέρας με αυτό το ζωντανό άρωμα που συνδυάζει αρωματικό ευκάλυπτο και φρέσκο γιασεμί με την ένταση του κέδρου. 70ml

#Κάνουμε ένα αφρόλουτρο

Ενα χαλαρωτικό μπάνιο με άλατα θα χαλαρώσει τους μύες μας και ταυτόχρονα θα περιποιηθεί και την επιδερμίδα. Αν δεν έχουμε μπανιέρα αλλά μόνο ντουσιέρα, κάνουμε ένα ντους και στη συνέχεια ένα εξίσου αναζωογονητικό ποδόλουτρο με ζεστό νερό, άλατα Epsom και μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο δυόσμου.

Σταγόνες Μπάνιου Planet Spa Sleep Ritual. Avon Γαλλική λεβάντα, εμπλουτισμένη με αβοκάντο και έλαιο από σπόρους σταφυλιού

Extra tip: Βρέχουμε μια βαμβακερή πετσέτα με ζεστό νερό και την τοποθετούμε στο πρόσωπό μας όση ώρα μένουμε στην μπανιέρα. Ετσι θα ανοίξουν οι πόροι της επιδερμίδας μας.

#Απλώνουμε μία μάσκα ενυδάτωσης

Μετά το μπάνιο, το δέρμα είναι έτοιμο να απορροφήσει ό,τι ευεργετικό συστατικό του προσφέρουμε. Γι’ αυτό απλώνουμε μία μάσκα ενυδάτωσης και θρέψης που θα την όψη μας να ακτινοβολεί. Για πιο ξεκούραστο βλέμμα, τοποθετούμε τα αυτοκόλλητα eye patches που λειαίνουν τις ρυτίδες και αναζωογονούν.

Μάσκα Προσώπου Planet Spa Radiance Ritual. Avon Βοηθάει να γίνει φωτεινή η όψη της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της εκτυφλωτική λάμψη.

# Ενυδατώνουμε το σώμα

Απλώνουμε μια πλούσια σύνθεση που θα κάνει ελαστική και απαλή την επιδερμίδα. Στη συνέχεια φοράμε άνετα και φρεσκοπλυμένα ρούχα, π.χ. πιζάμες και μία απαλή ζακέτα ή μία φόρμα. Έπειτα βγάζουμε από την ντουλάπα την πιο μαλακή, κουβέρτα που θα μας ζεστάνει στον καναπέ.

Σετ Avon Care με Ρόδι (Γαλάκτωμα & Κρέμα Χεριών) Η τροφή-θαύμα που αγαπά την επιδερμίδα με διπλή αντιοξειδωτική προστασία για φροντίδα και προστασία από την κορυφή ως τα νύχια.

# Περιποιούμαστε τα νύχια μας

Αφαιρούμε το ξεφτισμένο βερνίκι και ενυδατώνουμε τα πετσάκια μας με ένα ειδικό λαδάκι. Έτσι θα ξεκουράσουμε τα νύχια και θα τα δυναμώσουμε.

Αγωγή Νυχιών 7-σε-1 Avon Experts Μια βάση τελειοποίησης και ενδυνάμωσης που βοηθάει τα νύχια να δείχνουν στα καλύτερά τους κάτω από το βερνίκι
Κρέμα Αποκατάστασης για τις Παρανυχίδες Avon Nail Experts.

# Απολαμβάνουμε μια καλή ταινία ή την αγαπημένη μας σειρά

Στο τέλος της μέρας, επιλέγουμε να παρακολουθήσουμε κάτι ευχάριστο, που θα διατηρήσει την καλή μας διάθεση ώσπου να πάμε για ύπνο. Εναλλακτικά, διαβάζουμε ένα βιβλίο ή το αγαπημένο μας περιοδικό.

Βρες τα προϊόντα εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ